Současnost sportu

18.03.2010 22:22

Na podzim roku 2009 došlo po 5 leté odmlce k obnovení činnosti sportovního družstva mužů v našem sboru v Ostravě Zábřehu. Od roku 2007 naši členové Daniel Vaculík, Jiří Matějásko a Radek Strapáč (který ale činost u družstva ukončil). reprezentovali sbor Ostrava Heřmanice. Výbor našeho sboru a naši členové Daniel Vaculík a Jiří Matějásko se se rozhodli že obnoví činnost požárního sportu v našem sboru.
Příchodem nových členů do našeho sboru(Tomáš Kůrka, Martin Twrdý, Josef Kůrka) došlo k doplnění družstva. Toto družstvo je ještě doplněno hostováním a vlastními dorostenci, na počet 11. Trenérem a vedoucím družstva se stal Josef Kůrka. Nyní začíná tvrdá práce se zajištěním materiálového vybavení pro družstvo, úpravou sportovního areálu aby odpovídal požadavkům pro požární sport. Máme se co ohánět abychom se alespoň částečně přilblížily k výkonům našich předchůdců.
Nově vzniklému družstvu se hned povedl husarský kousek získali jsme pořádání 7. kola Moravskoslezského poháru v PÚ což je pro nás velká výzva.. Tento závod by se měl  uskutečnit v našem sportovním areálu.

—————

Zpět